16 februari 2018

1 op 1 Coaching

Voor vele goede redenen heft coaching zichzelf wereldwijd bewezen als dé nr. 1 empowerment tool als het gaat om het bevrijden van iemands slapende krachten, het creëren van nieuwe niveaus van bewustzijn en het verwijderen van alle obstakels om het leven te gaan leiden dat je werkelijk zou willen leven.

Veel voorkomende vragen die het startpunt zijn van een individueel coachtraject:

  • Hoe verbeter ik mijn bedrijf en houd ik een goede werk-privébalans? Hoe kan ik goed ondernemen en tóch genoeg tijd aan mezelf en mijn gezin besteden?
  • Hoe kan ik mijn bedrijf professionaliseren en daarmee mijn omzet of winst verhogen?

Eindresultaat van het traject is het bereiken van de geformuleerde doelen. Maar het ultieme doel van coaching is ondernemers doelgerichter en doelmatiger leren werken – ook na het traject. De basis daarvoor vormen zaken als creativiteit, focus, daadkracht en toewijding.

Denk groot, neem kleine stapjes. Daar is ZZIN goed in!

Heb je interesse in één-op-één coaching? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.