21 februari 2018

Onze Programma’s

Wij bieden diverse programma’s aan. Onderstaand treft je een overzicht van onze diverse mogelijkheden.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

1 op 1 Coaching
Voor vele goede redenen heft coaching zichzelf wereldwijd bewezen als dé nr. 1 empowerment tool als het gaat om het bevrijden van iemands slapende krachten, het creëren van nieuwe niveaus van bewustzijn en het verwijderen van alle obstakels om het leven te gaan leiden dat je werkelijk zou willen leven.
Lees meer over de 1 op 1 coaching.

Team Coaching
Soms is het van belang dat het team rondom de ondernemer zich bewuster wordt van hun rol en verantwoordelijkheid gaat nemen voor het reilen en zeilen van het bedrijf. Doel is om het zelfsturend vermogen van het team te vergroten!
Lees meer onze teamcoaching.

Mastermind
Het MasterMind programma is het programma voor gelijkgestemde ondernemers om zich op meerdere vlakken te ontwikkelen. Het biedt de structuur die ondernemers door drukte niet voor zichzelf weten te creëren.
Lees meer over het Mastermind programma.

Groeidag voor Teams
Hoe blijft samenwerken leuk en effectief?

De ZZINvolle teamdag is gebaseerd op de methodiek Ervaringsleren, een actieve werk vorm die inspireert tot creativiteit, durf en teamontwikkeling. De dag bestaat uit uitdagende en leuke activiteiten die voornamelijk buiten worden uitgevoerd. De inkleding van de dag wordt afgestemd op de fase waarin het team zich bevindt en de behoeften van het team. Het is dus altijd maatwerk!
Lees meer over de Groeidag voor teams.