16 februari 2018

Over ZZIN

ZZIN is opgericht door Jerôme van Zeijl en Joris Swinkels. Onze missie is ondernemers gelukkig én succesvol te maken. “Met ZZIN wil ik de ontwikkeling die ik zelf heb doorgemaakt meegeven aan andere ondernemers. Liefst tussen de dertig en veertig, die werk- en privéleven in balans hebben én die iets willen creëren dat groter dan henzelf is.”

Wat doet ZZIN?

De focus bij het coachen ligt op de combinatie van zakelijke én persoonlijke ontwikkeling. We ben ervan overtuigd dat mensen vanuit een gezonde werk-privébalans veel sneller, gemakkelijker en sterker kunnen groeien. Werk en privé zijn in feite nooit gescheiden; het een beïnvloedt altijd het ander. Hoe die balans er dan uitziet is voor iedereen anders. Dankzij onze coaching ontdekken mensen voor zichzelf wat het beste bij hen past. Met vragen ondersteunen wij dat proces.

Er gebeuren dan dingen op meerderen niveaus. Aan de oppervlakte, waar je plannen maakt, structuren bedenkt en focus aanbrengt, maar ook op diepere niveaus waar je te maken krijgt met vragen als wat wil ik nu eigenlijk écht met mijn leven?”

“Dit onderwerp ligt me na aan het hart, ook omdat ik zelf heb ervaren wat onbalans met je doet. Het leverde veel onvrede en onrust op, alleen wist ik toen nog niet hoe ik de situatie kon veranderen. Datzelfde zie ik nu bij veel ondernemers. De zuigende werking van hun bedrijf gaat voor ze het weten ten koste van relatie(s), gezin of zichzelf. Ik help mensen te zien wat hen tegenhoudt bij het vinden van hun balans.”